Tuesday, November 3, 2009

rahsia terbongkaar..

hmm,nak tau tak,aku paling tak suka kalau kje aku buat org lain nk buat dan ambil kesempatan..hey,apesal plak dia nk sebuk2...klu nk buat ckp la,bleh aku serah trus..tak payah nak ambik kesempatan..kau dapat nama,kau dapat duit,taik nye bg kat aku...kurang ajar namanya....

mmg tak puas ati,rahsia dia aku da bongkar,skang aku nk cri bukti lg....kes da mcm2..lps 1 satu hal kau buat..huh...bajet baik...tp perangai ya Tuhan..mcm per jer...

korg nilaikan la sendiri cmene makhluk ni...nk ckp pnjg2 wt sakit ati ,tp yg paling penting skali dia ni mmg tak bleh dipercayai..kawan makan kawan...

Thursday, July 16, 2009

ujung minggu ni balik kg....




seronoknyer ujung minggu ni nak balik kg...tgh musim buah- buahan skarang ni..tak sabar nak makan rambutan kuning..erm my faveret tu..
durian je tak sempat sbb balik buah da abis... tak pe lah,dapat rambutan pun ok gak lah...

Monday, June 29, 2009

lamenye tak menulis.....


lame sungguh aku tak menulis kat blog ni..nak tau sampai anak aku dah berusia 4 bulan dah hari ni...

ermmm.....korang sumer tak tengok lg akn gambar org baru dlm hidup aku ngan suami kan??? nti aku akan post gambar si cute tu kat blog ni...

name dia Nor Adheya Batrisya Bt Nor Adha Fahmie....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.