Monday, March 8, 2010

knape ek..

knape ek,kite slalu jek ade perasaan jelez..jeles kat laki sendiri lak tuh..bkn aper,aku slalu jeles sbb dia ramai kawan..hurm..lbh2 lg kawan pompuan..ape sbbnye ek..sbb aku syg dia sgt2 ker??ape akan jadi kalau aku kehilangan dia??ner tau kalau2 jodoh aku ngan dia tak panjang..leh ke aku harungi idup tanpa die???

aku rase aku da wat yang sebaik mungkin utk tak de perasaan jeles kat dier,tp perasaan tu dtg gak..ntah nape cemburu aku ni kuat sgt la..kdg2 smpi bgaduh2 hnye krna aku jeles kat dier..adehhh..cmener ak..adeh...kekadang ni aku rase dia da bosan ngan perangai aku nih..bile gaduh jek dia diam dan wat tido jek..

hurm..adekah jeles aku nih akn merosakkan rumah tangga kami???aku pon konpius dah nih..adehh..pning2...

Tuesday, March 2, 2010

busan lah..

aku tak pandai nak men blog,so aku follow sorg2 jek lah blog aku nih..cm ape jek kan..ntah ape2..k lah..malas nk tulis..busaaannnn
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.