Monday, May 21, 2012

dapat boss baru.............

Assalamualaikum peepsss....

hari ni kite dapat boss baru kat opis... hurmm..boss lame kite da naik pangkat..da kne tukar dah..sian boss lame kite kan.,.. tp hari ni kite dapat boss baru..yang langsung tak same dengan boss lama..bezanya bagai langit dan bumi...

first day lapor diri boss baru da menghilangkan diri...tinggalkan kje ke atas kami semua..siann assistant boss...sume kje masuk kat dia...kite sbagai org bawahan sgt2 la tak puas ati...patutnye boss baru kne la blajar bnda2 baru..bukannye wat2 pandai...siap bole kluar g tugas lain...sabo je la kan..

kite tak tau la ape yang akan berlaku seterusnya selepas hari ini...esok..lusa...tak tau la nk jadik ape nanti.. serabut sangat...apesal la boss baru tu blagak pandai sangat...dia tau ker sume kje2 nih?? ngan boss lame pon dia kurang ckit..hurmm...ssh la cmtuh...sbb yg sshnye nanti kite dan kwn2 yg lain...boss besar pulak????hurmmm lalang yg ditiup angin la kot...ssh btul boss besar tuh...abaikan dia lah..

suasana sekarang ni buat kite sangat2 malas nk g kje..tak tau la ape kemalasan yang melanda kat dalam pale nih..mmg xsuke nk pegi kje..rase cm nk cuti jer...smpaikan rase nak benti kje pon ader..hahahhha....

ok lah..kite nak abiskan sikit kje yang kite bawak balik nih...malas nk tggu lme2 kat opis..serabut..

daaaaa.....

Wednesday, May 9, 2012

Bengkel Penjajaran Perjawatan di BN8 PGA Pengkalan Chepa

assalam peeps....

hurmm..hari ni hari kedua kite kat sini...hurmmm..kebosanan yg teramat..walaupon malam xde bengkel tp almaklumla jauh dari famly..ttp bosan...

kje nk buat xde la ssh sgt tp letih nk kne duduk dari pagi smpi ptg lam dewan tuh...haduhhh..rase cm nk patah pinggang ngadap komputer...nsib baik tgahari ade rehat makan...ntah cmne lak makan hari ni kite boleh sakit perut...hahahha...tgh dngo penerangan pakat nk g bilik air pasal sakit perut...ape lagi...bertapa dlm toilet ar...hahhahahhahha..

ni gambo sekitar 2 hari kite kat sini dan gambo sewaktu kite dalam perjalanan yg panjang dari Shah Alam nak ke Kelantan ni...masuk utan kuar pekan,masuk ladang kuar utan balik...hahahhaha....ok..enjoy da pics...daaaaa........
 
memulakan perjalanan.....langit cerahhh jerr....yg mse ni da smpi mne ek...hihihihhihi
pemandangan yang indah di hiasi awan yang sangat cantik...
lalalalalla...jauh lagiii laaaaa.......
berhenti makan dulu...kat..errr...lupe...hihiihih..raub rasenye..
berhenti isik minyak dlu...
da nk malammm...xsampai2 lagii..uwwaaaaaa....
sunset....matahari nk terbenam.....
malam dahhh....still x sampai lagiiii....
berhenti makan kat di village..depan HUSM..
first time jumpe yes smoking...hahahhah darat tol kite nih...
siakap stim
perghh...boss sonok mknn....


belut goreng
ikan 3 rasa...
mase bengkel

aiii boss xlarat sgt ker...hahhahahahaha

bakal DSP perjawatan Audit
sume kontinjen ader....

ni mase kuar makan ngan kakak angkat kak faizah..yg ni first time gak nmpk sate pastu siap ade roti bakar  cicah ngan kuah sate..huhuhuhu..best gak men cicah ngan roti..pasni nk buat la kt umah.....

tembikai ais satu.....

tomyam...kailan ikan masin ngan telur dadar...

ni la mess tempat ku menginap....lalalalalalalala....

Saturday, May 5, 2012

Testing..testing....

Try online blog kat henfon...hahahaa bru donlod sofware blogdroid nih....hihihi

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.