Thursday, November 27, 2008

peristiwa yg tak dapat dilupakan

hmm..ni nak cerita ni,nak tu mase 20.11.2008 mlm tu,aku nak balik kg kat terengganu,nak dijadikan cerita berlaku lah kemalangan kecil antara kereta yg dinaiki aku ni eksident....punyela debar jantung ni tak tau nak cakap...nasib baik la tak de pape...cume lebam kat lutut je....cancel nak balik kg malam tu...trus blik naik bas keesokan harinye.....
aku blik tganu sbb adik ipar aku nak kawin,kne la balik lg pun husband aku org penting majlis tu,so,nak tak nak kene blik gak,ikutkan hati da tawar hati dah nak balik kg...fobia la katakan.....
erm..tu je la peristiwanya,bkn pe, sj nak kongsi,sbb slama nin,ni la kali pertama aku eksident....huhuhuhu....mmg ptut pun aku pucat lesi mase tu....

ok lah..tu je nak citer...next time i wrote lagi..tata... nak blik dah...muahhhhhhhhhhhhhhhh

Monday, September 29, 2008

selamat hari raya untuk korang sumer...

HUHUHU...dah nak raye..anyway kite nak ucap selamat hari raye kat semua umat islam kat seluruh dunia ni..... yang menyambut hari raya......

Tuesday, September 16, 2008

LAST KIJE...NAK CUTI DAH..

hari ni last kje..pastu nak cuti dah..isnin ni bru msuk kje blik...seronoknye dpt cuti...lme dah tak cuti...

nak cuti dah....

hahahahah....hari ni last day kje pas ni nak cuti...3 hari..naik kje smula ari isnin nati...
lme la nati tak online kat sini...nati tak bertulis la blog ni..rasa best lak dpt update blog tiap2 hari...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.