Tuesday, July 16, 2013

kemalasan di bulan puasa.....

Assalamualaikum....

diam tak diam ramadan muncul kembali....
ramadhan kali ni, kite tgh preggy, same mcm 4 thn lepas, mse ramadhan kite preggy, tp preggy2 pon kite still puasa taw...

tp preggy kali ni kite malas la sgt2..masak pon malas...bile bulan pose ni lg la btambah2 malasnye...tp kerana en hubby nak makan berbuka kite masak, soooo... kene la masak..walaupon simple tp en hubby makan abis...bln pose ni mmg mati kutu sikit nak masak ape...selalunya serah kat en hubby ape yg dia nk makan, so kite masak...lau nk suruh kite pikir alamat berbungkus kat bazaar jek la....hahahahahhaha...

tp makanan feberet dia yg tak ley tinggal msti kne buat popiah sardin goreng...jgn tinggal la popiah tu....lau tinggal nanti otomatik dia tak selera makan..hahahhahaha...tp time malas nak menggulung tuh, tak de la popiah nampaknya...

hurm, sbnarnye,nak ilangkan ngantuk nih..kt opis ni kje bnyak, tp disebabkan lemau di bulan pose ni malasss btol nk buat...malas di tempat keje...malasssnyeeee....

okey lah...tak tau nk tlis pe lg...esok2 kite sambung...

Assalamualaikum....

Sunday, July 7, 2013

Fuiyoo..berhabuk-habuk

Assalamualaikum uols...
Wauuuu....dkt setengah tahun xupdate blog nih...hahahahha..nmpk cm da terbiar kan... bkn per.bz beno rasenye and sibuk ngn aktiviti social network yg blambak2 dlm smart phone...

Sian kan dgn blog.... sibuk ber wassap...ber we chat..dan mcm2 ber lg...tggl la blog comel nih...huhuhuhuhuhu.....

Anyway, nk bgtau since kehilangan kite ni, bnyk bnde da blaku...huhuhu...kite still blaja lg.... kje ok...and naik pangkat dah (alhamdulillah)...dan jugak kite skang tgh pregnant.... da 6 bulan dah.... due date dlm bln 10 In Shaa Allah...

Si comel lote kite yg jadik model heading kt atas tu da umur 4 tahun dah...da smakin nakal dan smakin comel...hihihihi....kje nye tgk katun oggy and cockroaches dan membebel pot pet xhabis2...hahahahha...kuar adik dia nanti tau la dia nk kne jage...muahahahahaha...(gelak jahat)

Ermmm...pe lg nk nyembang? Kite bru abis cuti sminggu.. esok (isnin)da start kje blik...msuk2 kje da kne g outstation..hurmmm...nasib badan...huhuhuhu...

Ok lah..ckup lah smpi sini jek...nanti kite sambi g lg ek...ngantuk pulak...hihihihi

Assalamualaikum ...babayyyy....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.