Sunday, December 5, 2010

catatan hujung tahun...

macam biasa..kalau dah lame tak menulis..aku pon tak tau nk menulis ape..bosan sebenarnye...ffirstly nk cite pasal anak aku nih...still tak boleh jakan laju lagi sbb ntah la..ape masalah and penyakit dia aku pon tak tau...

kekadang aku terasa ape la dosa aku smpi anak aku tak leh jalan...dia jalan kne berpaut,tak pnah lagi berjalan laju apatah lagi berlari...sian dia...jalan slow pon senget2 lagi..

skang umur sia dah setahun 9 bulan..da nk dekat 2 tahun dah..jaln pon tak betol lagi...hopely umur 2 tahun dia boleh jalan laju dan dah boleh berlari...amiinn...

Monday, March 8, 2010

knape ek..

knape ek,kite slalu jek ade perasaan jelez..jeles kat laki sendiri lak tuh..bkn aper,aku slalu jeles sbb dia ramai kawan..hurm..lbh2 lg kawan pompuan..ape sbbnye ek..sbb aku syg dia sgt2 ker??ape akan jadi kalau aku kehilangan dia??ner tau kalau2 jodoh aku ngan dia tak panjang..leh ke aku harungi idup tanpa die???

aku rase aku da wat yang sebaik mungkin utk tak de perasaan jeles kat dier,tp perasaan tu dtg gak..ntah nape cemburu aku ni kuat sgt la..kdg2 smpi bgaduh2 hnye krna aku jeles kat dier..adehhh..cmener ak..adeh...kekadang ni aku rase dia da bosan ngan perangai aku nih..bile gaduh jek dia diam dan wat tido jek..

hurm..adekah jeles aku nih akn merosakkan rumah tangga kami???aku pon konpius dah nih..adehh..pning2...

Tuesday, March 2, 2010

busan lah..

aku tak pandai nak men blog,so aku follow sorg2 jek lah blog aku nih..cm ape jek kan..ntah ape2..k lah..malas nk tulis..busaaannnn

Tuesday, February 23, 2010

hurmm..


skang ni rmai kat opis da gile nk wat blog..aku pun tumpang sekaki update blog yg da bzaman aku tak update ni..naik bkulat dah..huhuhuhuhuhu...ksiankan..aku tak brape oandai sgt bab blog nih..slalu masuk sembang facebook,myspace,ym tu jek..blog ni mcm tmpt aku nk lpaskan boring jek..huhuhuhuhu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.