Tuesday, July 16, 2013

kemalasan di bulan puasa.....

Assalamualaikum....

diam tak diam ramadan muncul kembali....
ramadhan kali ni, kite tgh preggy, same mcm 4 thn lepas, mse ramadhan kite preggy, tp preggy2 pon kite still puasa taw...

tp preggy kali ni kite malas la sgt2..masak pon malas...bile bulan pose ni lg la btambah2 malasnye...tp kerana en hubby nak makan berbuka kite masak, soooo... kene la masak..walaupon simple tp en hubby makan abis...bln pose ni mmg mati kutu sikit nak masak ape...selalunya serah kat en hubby ape yg dia nk makan, so kite masak...lau nk suruh kite pikir alamat berbungkus kat bazaar jek la....hahahahahhaha...

tp makanan feberet dia yg tak ley tinggal msti kne buat popiah sardin goreng...jgn tinggal la popiah tu....lau tinggal nanti otomatik dia tak selera makan..hahahhahaha...tp time malas nak menggulung tuh, tak de la popiah nampaknya...

hurm, sbnarnye,nak ilangkan ngantuk nih..kt opis ni kje bnyak, tp disebabkan lemau di bulan pose ni malasss btol nk buat...malas di tempat keje...malasssnyeeee....

okey lah...tak tau nk tlis pe lg...esok2 kite sambung...

Assalamualaikum....

1 comment:

tenku butang said...

Follower ke : 230
Hai.. Salam Kenal..
done follow.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.