Sunday, July 10, 2011

MRI lagi....

assalamm.....

tgk tajuk entry nih msti tertanye2 MRI utk ape kn..kn...huhuhuhu..sbnarnye..my little sweetie nih,nk kne wat MRI skali lagi kat HKL ujung bulan nih....almaklumm la mse awal thn ari tuh buat MRI kat Terengganu tak jadik sbb si kenit nih xmaunye tdo2..smpi da msuk 2 kali ubat tido....kang masuk bnyk2 tkut ade effect lain pulak..lg naye..so,continue buat kat HKL lak...snang sikit,dekat dan xambik mse yg lame..

budak nakal nih mmg la bijaknye....mcm2 hal dia buat utk kite mikir ttg dia...da la becok...pot..pet...pot pet...slagi tak tido..tu pon kekadang time tido pot..pet.. gak..(ngigau ler tuh) ekekekekkek....


harap2 MRI kali ni bjalan ngan lancar dan dapat la kesan penyakitnyer tuh..bkn per,slagi ade usaha,aku usaha la stakat yg termampu...my MIL pon ade tlong cri jln cmne nk ubat,pki check hospital gak..harap2 satu hari nanti dia jadi seperti kanak2 lain...berlari2 main ngan kawan2...

mak ayah mane la yg tak sedih tgk keadaan anak cmnih..hanye Tuhan jer yg tau..harapan aku sangat tinggi..nk sgt dia sembuh...Insyaallah,satu hari dia akan normal...(aminn)

harap2 bloggers yg lain pon doakan same yer kesihatan anak sy nih yer...doa kawan2 kan bagus gak utk mengembalikan semangat aku...skurg2 nye aku akan lebih tabah dengan dugaan nih....aminn...

jom check out gmbo dak kecik yg bijak nih....bkn main puji diri sndri lagi,icha pandai la...icha cantik la..icha baik la...sume yg baik2 lah dia kate kat diri sndri....kadang2 tak kering gusi dengo dia borak....ade jek topik dia nk bual..hahhaha....yg bestnyer bile tnye,'icha nakal tak??' dgn selamber dia jawab...'naaakaaallll'.. hahahah...hai la syg2..mcm2 hal la dia nih...

bgambo xnk kalah..
posing ni pakcik faiq dia yg ajar..hahhahha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.