Tuesday, November 29, 2011

lengangnye.....

salam peepss...

huhuhu...mcm tak percaya kite leh update entry kat opis...hihihihi..selalu bz yg teramat sgt la... dan tak boleh bukak sbb all my bozz sume ader..tp hari ni sume papa2 bos dan mama bos sume xder....boleh la cilok jap bukak...tp bukan dok melangut kat tenet jer sepanjang hari taw..kje hakiki kite ttp buat... selingan2 jer nih..lg pun blog tak leh bukak...xtau knape...yg boleh bkak kot dashboard jer,ngn update entry...

hari ni sepatutnye ade audit 5s... ala yg sisih,susun,sapu, seragam dan sentiasa amal tuh...tp memandangkan sume org tak der so diorg tangguh kot...senyap jer..opis pon senyap sunyi jer...actually diorg sume pi dgr taklimat pasal skim perkhidmatan yg baru nih skim SBPA tuh..ala yg PM bentangkan mase bajet ari tuh... dapat la nanti kenaikan gaji...huhuhuhu..tp yg tak bestnye kite taknk la sain pencen umur 60... gile babas nk kje smpi umur 60..time tu da nyanyuk dah..nk pgang pen pon da gigil2 dah..hihihiihih....cukup la ari tuh da sain smpi umur 58...xmo dah nk smpi 60...jge cucu2 lg baik dari jge fail2 kat opis tuh..hahhaaha..

ehh...bestnye dapat tulis panjang2..idea bnyk la time org takder nih...hahahahaha....kite nk crite pasal pew lg ek??hurm...rase ok dah kot...xmo lah cite pnjg2 sgt..nti sok xde cite lak nk buat..hihihiih...

okey lah guys..smpi sini jew lah dlu..nk buat kje sikit..ade mse nanti kite update lg...maybe hari ni boleh masuk 3,4 entry kot..tu pon lau keadaan masih mengizinkan la..

okey..enjoy ur days..kje lek lok yer sume...blogwalking jgn lupe..daaaaaa.....assalam...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.