Saturday, March 19, 2011

sambutan besday icha yg ke 2 kali ke 2....

wahhh...berbaloi-baloi balik kg...si icha ni sambut besday 2 thn dia smpi 2 kali...skali kat umah kt s.alam,skali lg kat kg...fuhh..bkn main suke lagi dpt makan kek...da kek coklat ni faveret dia...bersungguh2 nk makan..tp tak abis pon..skatak 2,3 cubit...eleh..ngade jek lebihh...sib baik ko yg bungsu dik,lau tak umi da lepik2 dah ko yg ngade nih..hahhahaah......ni la ader gmbo dia ku upload kat cni..tgk la gelagat nakal dia..

  
ni kek yg dia suke sangat,chocolate moist cake..nmpk kecik,tp besor debok kek nih...
kembung2 pipi nk tiup lilin....

huhuhu..nk tiup bersama sepupu dia plak..
da padammmm....tgh pasang niat ker dik??huhuhuhu
eh???tak puas lg ke tiup..hahah..round 2 la nih..klu boleh 10 kali dia nk tiup..sbb umur dia 2 tahun so kitorg kasi can tiup 2 kali jek...

ni ler kuarga kami....

lg gmbr happy famly...
haik??masuk lak gmbo time da balik umah nih..hahahh..ni la 3 beradik yg nakal2 blake..yg sulung abang,tgh kakak dan yg bongsu tentulah si besday girl nih..huhuhuhu..comel kn diorg 3 beradik..tp abg dok ganu..tggl la 2 beradik ni kt s.alam ni..sian si abg,tak puas main ngn adik dia,...bkn main peluk lg mase nk balik...

ni aku ngan hubby bersama besday girl nih....tgk la besday girl tuh..pntg nmpk kamera,nk peace jer,tp tak jadi peacenyer...hahhahahahhahaha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.