Saturday, June 4, 2011

rindu lagii..

da seminggu my sweetie icha kat kampung...rindu aku kat dia still meluap2 lagi...perrggghhh..lau la dapat pluk dia time nih..alangkah bestnyer...stiap hari aku call ,msg adik ipar aku tnyekan pasal icha,sampai naik boring adik ipar aku tuh...hahahhaaha...soryla faiq yer...akak ko ni mne pnah bpisah ngan anak...disebabkan mama nk bwk g berubat la akk kne lepaskan gak walaupon dlm ati nih,icha tu da mcm magnet...
patutnye tak leh renggang,...uhuuu....

sib baik la si faiq nih coti semester 4 bulan,dapat la dia jage icha kat umah...aiipp,bkn jage saje jek ek...jage bergaji okiess...i bayo gaji u taw...ngeeee~~~...sbb akk cye pnyer..lau faiq jge msti tip top...
(da puji ni kne jage lebih baeek lagi taw....)

seminggu nih,mmg kpala aku sering sakit sbb slalu teringatkan anak2..hai la bebudak tuh ntah ingat ker tak kat uminyerr...time minum susu jer kot dia ngat umi dia...yg si kakak ngan abg,aku rase of corse la lupe dah kot...kat sane kn ramai kwn2 baik diorg..pe lagi kje maiiiinnnn jer la...hahhaha...ketuanya..of corse la najuwa...hahhahahah..tau dahh..

okey lah...stop cni dlu yer...nti sembang lagii.... daaaa~~~~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.