Wednesday, June 29, 2011

tak suke tak ape...

hurm..just nak luah perasaan kat sini...bnda ni blaku kat laman lain,tp aku luahkan kat sini jek la...kang sentap pulak lau aku ckp kat laman tuh...

citenyer cmnih..ade la sorg makhluk tuh..dia tak puas ati ngan komen2 friend dia...ape yg friend dia komen sume tak betul,sume dia meluat,sume dia tak suke...tp dia komen yg meluat2 boleh pulak...stakat suh laki balik umah pastu tlis status kat wall boleh jer...takder pon org nk ckp meluat...
tp bile org lain tulis yg tak puas ati sikit,boleh pulak dia tak suke....cube dia bayangkan ayat yg dia tulis tuh ditujukan kat dia smula...kalau rase tak suke ,menyampah,remove jer dari friend list..kn snang...tak payah lagi nk nmpk status2 dia yg sangat2 buat ko tak puas ati,yg sgt ko meluat dan menyampah....cube lau org wat mcm tu kt  ko,aku rase takde kwn dah ko tuh...sbb ayat2 ko tu lg buat org meluat dan menyampah....

sukehati org la nk tulis ape ponn..takkan kne ikut ckp ko plak..ade wall sndri tulis la ape yg tak puas ati..ko tulis ape2 takde sape lak nk bising,tetiba ko lak yg terlalu excited tak suke kt org..haish...aku tak paham la...meroyan kot..ahakss...mmg la tak elok mengata org,membenci org,tp ko pon 2x5 gak lau menulis...tak yah nk bnci2 org...ko pon same jer...

hurm...cmtu lah kisah ketidak puasan somebody...ntah ape2 laa...agaknye dia sorg jer kot yg boleh marah2 org,ngutuk2 org...org lain tak boleh..hadooii laa.....ntah ape2 perangai...jgn ingat diri tu baik..cermin diri sndri dlu,pas tu baru leh nk cermin diri org lain ok....

ok lah..sekadar nk meluahkan ketidak puasan...bkn tak boleh nk nasihat org,tp terang2 ko pon sme mengutuk org...
so???pikir2 kan lah yer...byeee....


1 comment:

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

tu la kan ...kalu kutuk2 blk...sama je kita dgn si pengutuk tu ..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.